Cesta: OMA » Slovensko » Bratislavský kraj » Bratislava » okres Bratislava II » šport » gymnastika

Gymnastika, okres Bratislava II

Gymnastika v okres Bratislava II

V okres Bratislava II sa nachádza gymnastika.

Podobné, okres Bratislava II:

286x ihrisko, 193x detské ihrisko, 61x tenis, 45x futbal, 43x športové centrum, 41x stolný tenis, 30x basketbal, 29x posilňovňa, 11x park pre psov, 11x multi, 11x atletika, 11x plážový volejbal, 8x plávanie, 7x boules, 5x štadión, 4x bicyklovanie, 4x tanec, 4x lezenie, 3x šach, 3x hokej, 3x golf, 2x vodné lyžovanie, 2x mini-golf, 1x bejzbal, 1x rybolov, 1x kolky, 1x jazdenie na koni, 1x veslovanie, 1x biliard, 1x lyžovanie, 1x streľba
Hľadáme gymnastika, OSM tagy: sport = 'gymnastics'.
Gymnastika, okres Bratislava II

Viac o nás

Podpor projekt OMA:

QR kód na túto stránku okres-bratislava-ii.oma.sk sport gymnastika

Spojte sa s nami na facebooku, zdieľajte túto stránku na Facebooku, na Twittri, alebo umiestnite odkaz na svoju stránku.

Ale hlavne doplňte dáta do Openstreetmap, články do wikipédie, ...

Zdroj dát

Mapové údaje pochádzajú z www.OpenStreetMap.org, databáza je prístupná pod licenciou ODbL. OMA logoMapový podklad vytvára a aktualizuje Freemap Slovakia (www.freemap.sk), šíriteľný pod licenciou CC-BY-SA. Fotky sme čerpali z galérie portálu freemap.sk, autori fotiek sú uvedení pri jednotlivých fotkách a sú šíriteľné pod licenciou CC a z wikipédie. Výškový profil trás čerpáme z SRTM. Niečo vám chýba? Pridajte to. Sme radi, že tvoríte slobodnú wiki mapu sveta.